top of page

Over Martine

Mijn naam is Martine Bogaard, getrouwd en trotse moeder van 2 meiden. Sinds 2003 heb ik een praktijk voor massage therapie en natuurlijke huidverzorging. Ik kan echt zeggen dat mijn werk mijn passie is!
 
Door de jaren heen heb ik veel bijscholingen gedaan waaronder baby/kindermassage, zwangerschapsmassage, Dorn therapie, voetreflex massage, metamorfose massage en aromatherapie.
 
Voor mij is  het erg belangrijk om op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en groeien. Me geregeld af te vragen of ik nog dat doe waar ik blij van word. Te luisteren naar het fluisteren van mijn lichaam. Soms betekent dat dat ik dingen moet loslaten om een nieuwe weg in te  kunnen slaan.
 
Want ook in mijn leven niet altijd zonder slag of stoot is gegaan. Na een niet al te makkelijk jeugd met veel uitdagingen ben ik vroeg in aanraking gekomen met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Dit gepaard met veel vallen en opstaan om te ontdekken dat ik mijn valkuil kan ombuigen naar een mooie kracht.
 
Het aanvoelen van mensen, situaties en het in kunnen spelen  op wat op dat moment nodig is. Heel fijn om deze tools tijdens mijn werk te kunnen inzetten.
 
Maar toch voelde het nog niet als ver genoeg, diep genoeg.....hoe kom je nou echt tot de kern van een probleem of van een emotie.

In november 2020 heb ik de opleiding tot energetisch NEI therapeut afgerond. In combinatie met Trauma Release Breathwork TRB® en Body Remembers Trauma BRTT® Therapie heb ik al veel mensen mogen helpen en begeleiden op hun levenspad. ​

Je bent welkom in mijn praktijk.

foto Martine.jpg
logo martines praktijk met rose goud 2.p
bottom of page