top of page
aroma touch foto website.jpg
Aroma Touch

Met de kracht van etherische oliën komt je lichaam in diepe ontspanning. Tijdens de massage werken we  langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling wordt als zeer prettig ervaren bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Het doel van deze AromaTouch massage is het sympathische- en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen.

Bij een AromaTouch massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën. Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt van de rug tot aan de voeten. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht. De essentiële oliën die gebruikt worden in de Aroma Touch behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met olie. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

Deze heerlijke massage zorgt o.a. voor:

 

  • Stress vermindering

  • Versterken van het immuunsysteem

  • Verlichting van pijn en ontsteking

  • In balans brengen van lichaam en geest

bottom of page