top of page
voorjaarsbloem.png

Ervaringen van klanten

"Geeft inzicht in de richting waar ik al zoekende was, echter het echte punt dat je onbewust wellicht als laatste bewaard wordt blootgegeven. Het helpt me om verder te kunnen en verdriet te omarmen. Het heeft me balans, helderheid en duidelijkheid gegeven in lichaam en geest. De biotensor …..geen woorden voor…."

~~~​

"Bijzonder hoe de biotensor zo duidelijk antwoord geeft".

~~~

"Bijzonder dat ik gelijk contact kreeg met ons kleintje in mijn

buik. Mijn klachten zijn minder. Ik heb meer rust en kan het nu makkelijker loslaten".

​~~~
 

"De ervaring die ik heb gehad met een NEI consult is zo bijzonder. Het heeft mij mijn ogen doen openen waardoor ik met mijzelf aan de slag kan. Het is onbeschrijfelijk wat Martine doet. Ze heeft me zonder twijfel echt enorm geholpen. Super bijzonder!"

NEI consult op afstand

​~~~

"Ik kan niet zo goed in slaap komen. Als ik op mijn bed lig moet ik aan heel veel dingen denken. Vaak gewoon aan leuke dingen. Mijn tante heeft een toverstokje, ik beantwoorde vragen en de biotensor gaf ook aan ja of nee, het was heel bijzonder. Ik dacht echt dat ze dat ding zelf liet bewegen….. maar dat is echt niet zo. De dingen die gezegd werden klopte echt. Ik heb nu een olie en die smeer ik in de ochtend en als ik uit school kom onder mijn voeten. Zo kan ik veel beter in slaap komen!".

~~~
 

"Gek genoeg voelde het anders in met name mijn nek, minder trek/spanning…..minder pijn! Een soort van lichter gevoel! Bizar! Heb ook wat meer rust in mijn hoofd gekregen wat de pijn en onzekerheid betreft."

                                       ~~~

"Heerlijke behandelingen en massages. Iedere keer een echt verwen moment voor jezelf.

                                       ~~~

Sinds lange tijd een ontzettende onrustige huid in mijn gezicht, kreeg van de huisarts hormoonzalf maar dat wilde ik eigenlijk niet! Martine een berichtje gestuurd, mocht diezelfde dag nog komen. Met NEI therapie en de biotensor kwam ze er achter dat ik waarschijnlijk op dit moment melk producten niet verdraag. Kreeg vele tips en adviezen mee en zie na een week al verandering. Ook de producten van Rosel Heim nu aan het gebruiken wat ook echt wonderen doet voor mijn huid!

                                        ~~~

Martine is warm, ontvankelijk en stelt me altijd op mijn gemak. Ze leert me steeds meer kennen en stemt daardoor ook steeds meer op mij af op wat ik nodig heb.

                                        ~~~

Een BRTT sessie gedaan. Wat een ervaring was dat! Door Martine's aandacht, aanwezigheid en fijne stem, durfde ik me over te geven en dat maakte deze sessie tot een bijzondere ervaring.

 

                                        ~~~

Een bezoekje aan haar praktijk is een stukje zelfzorg dat ik me regelmatig gun. Iedere keer voelt het weer als een cadeautje.

bottom of page