top of page

TRB Trauma Release Breathwork

Met de TRB-methode open je de poort naar het onderbewuste en worden onverwerkte trauma's, onderdrukte emoties en gebeurtenissen losgelaten door middel van een ademhalingssessie. Je komt met deze ademsessie vrij gemakkelijk bij de kern van de overtuigingen die je in je leven hebt opgedaan, maar ook bij gebeurtenissen uit het verleden waarvoor jij nog geen ruimte hebt gehad om ze te verwerken. Gebeurtenissen die je bijvoorbeeld hebt opgedaan in hele vroege-geboorte/kind stukken waar je geen actuele herinnering aan hebt. Stukken die niet van jou zijn, maar doorgegeven zijn door je ouders, of zelfs stukken uit vorige levens die nog niet verwerkt zijn en liggen opgeslagen in jouw lichaam. Je hoofd weet dit allemaal niet meer maar jouw lichaam wel.  Deze trauma stukken kun je gaan releasen met deze krachtige ademhalingstechniek. 

De verschillende ademhalingen zorgen ervoor dat je zelfs je hoofd uit kunt zetten en daardoor jezelf helemaal de kans geeft om een  diepe innerlijke reis te maken en op te ruimen wat jou niet langer dient.  JHet kan zijn dat de diepgewortelde emoties, trauma’s of gebeurtenissen naar boven komen, maar dit hoeft niet. Het kan ook een heel mooie reis zijn die je aangaat.

Tijdens een TRB-sessie kom je in een diepe meditatieve staat. Je komt meer in verbinding met jezelf, waardoor je lichaam aangezet wordt om te helen. Alles wat er naar boven komt, kun je veilig loslaten – op een manier die jij aankunt.

Na de sessie kun je als resultaat verwachten dat je makkelijker vanuit je hoofd in je lijf komt. Je angst/depressie kan verminderen en je zult je relaxter en meer ontspannen voelen.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur. We beginnen met een kennismaking en een uitleg van de sessie. Daarna zullen we, onder goede begeleiding, de ademhalingssessie ingaan met mooie muziek en in een veilige setting voor jou.

bottom of page